Dansk Fragt- og Banemærkeklub
HOME | OM KLUBBEN | MEDLEMSKAB & KONTINGENT | ARRANGEMENTER | ARTIKLER | LINK | MEDLEMS LOGIN | DEUTSCH | ENGLISH

Kommende arrangementer

Aktivitetskalender for Sommer - Efterår 2017


Lørdag d. 19. august - Sommerudflugt 2017

I sidste nummer af medlemsbladet skrev vi, at det var planlagt, at årets sommerudflugt skulle gå til Djurslands Jernbanemuseum i Ryomgård. Vi havde regnet med i den for- bindelse at køre en tur med Århus Letbane, men da letbanen som bekendt først åbner d. 23. september (og da kun det centrale stykke mellem Århus H og Skejby), udsætter vi besøget. I stedet går turen til Gedser Remise og Bogø-Stubbekøbing Færgefart d. 19. august. Vi mødes foran Vordingborg Station kl. 1000 og kører i privatbiler til Gedser. Efter rundtur i remisen spiser vi vores medbragte mad. Kl. ca. 13 kører vi til Bogø, hvor vi stiller bilerne og tager med færgen til Stubbekøbing kl. 1415. Vi er tilbage kl. 1445. Klubben giver kaffe, som vi drikker på færgen eller i Bogø. Vi er tilbage i Vordingborg, så man kan nå toget mod nord kl. 1528. Deltagelse koster 70,- som betales på turen. Det påregnes, at der vil blive fælles kørsel i privatbiler fra København og Fyn. Af hensyn til planlægning af kørslen bedes tilmelding foretaget så hurtigt som muligt. Tilmelding til Hans Andersen, mail: kasserer@fragtmaerker.dk, telefon 36 41 02 71, eller til Allan Testrup, mail: redaktor1@fragtmaerker.dk, telefon 21 27 22 48. Tilmelding bedes ske senest lørdag d. 22. juli.

 

Søndag d. 8. oktober 2017 kl. 1030-1500.

Klubben deltager i lighed med tidligere år i Dansk Jernbane-Klubs jernbanesamlermar- ked i Teatersalen i Valby Kulturhus, Toftegårds Plads, 2500 Valby. Kulturhuset ligger få minutters gang fra Valby station, og der er også gode busforbindelser til Toftegårds Plads.

 

Søndag d. 15. oktober 2017.
I anledning af Dansk Fragt- & Banemærkeklubs 20-års jubilæum planlægges et arrange- ment i Københavnsområdet søndag d. 15. oktober. Programmet er endnu ikke fastlagt, men noter allerede nu datoen.