Dansk Fragt- og Banemærkeklub
HOME | OM KLUBBEN | MEDLEMSKAB & KONTINGENT | ARRANGEMENTER | ARTIKLER | LINK | MEDLEMS LOGIN | DEUTSCH | ENGLISH

Kommende arrangementer

Aktivitetskalender for Sommer - Efterår 2017


Lørdag d. 19. august - Sommerudflugt 2017 til Gedser

Aflyst pga manglende tilmelmeldinger.

 

Søndag d. 8. oktober 2017 kl. 1030-1500.

Klubben deltager i lighed med tidligere år i Dansk Jernbane-Klubs jernbanesamlermar- ked i Teatersalen i Valby Kulturhus, Toftegårds Plads, 2500 Valby. Kulturhuset ligger få minutters gang fra Valby station, og der er også gode busforbindelser til Toftegårds Plads.

 

Søndag d. 15. oktober 2017.
I anledning af, at Dansk Fragt- & Banemærkeklub i år fylder 20 år, indbydes til et jubilæumsarrangement for alle foreningens medlemmer og deres familier med børn.
Det finder sted søndag d. 15. oktober, hvor vi mødes ved Hedelands Veteranjernbane i Hedehusene kl. 1100. Adressen er Brandhøjgårdsvej, 2640 Hedehusene. Når vi er sam-let, tager vi toget og finder et sted, hvor vi kan indtage vores medbragte mad og drikke afhængig af vejret og tiden. Senere kigger vi på veteranbanens materiel m.m. og handler måske i kiosken. Klubben betaler for togturen, så det er gratis at deltage.
Tilmelding skal ske til Hans Andersen, mail kasserer@fragtmaerker.dk eller til Allan Testrup, mail redaktor1@fragtmaerker.dk, senest d. 29. september. Ved tilmelding bedes oplyst antal voksne og børn. Det bedes samtidigt oplyst, om man kan havde yderligere passagerer med i bilen, hvis man kører selv.
Vi vil så prøve arrangere kørsel primært for deltagere, der kommer langvejs fra. Så hvis du ikke kører selv og ønsker at køre med andre, skal du give besked ved tilmeldingen. Så får du nærmere besked.
Bus 123 kan benyttes fra Høje Taastrup, Hedehusene og Roskilde station og har stoppested ved Brandhøjgårdsvej lige ved veteranbanen.
Yderligere informationer om Hedelands Veteranbane kan findes på www.ibk.dk
Vi håber, at foreningens medlemmer slutter op om dette jubilæumsarrangement og at vi får en dejlig dag.
På gensyn.