Byttemøde hos "Stamps & Stuff"

Lørdag den 20. november 2021

Af Mogens Christensen

Lørdag den 20. november 2021 holdt klubben hygge- og byttemøde hos "Stamps & Stuff" i Esbjerg.

Selvom vi ikke nåede at blive så mange (der indløb desværre et par afbud), så var det et arrangement, der helt klart overgår de fleste andre.
Claus fra Stamps and Stuff kræsede om os under hele mødet.med kaffe og anden drikkelse.

Da det blev tid til spisning, serverede han sin helt specielle hotdog med bådkartofler til, og som dessert hjemmelavet æblekage.

Et par damer, der havde været ude og shoppe, dukkede også op og fik også maden med.

Claus havde forberedt vores møde på bedste vis. En pose med banemærker, mest på klip og manillamærker, dukkede op under byttemødet, ligesom en hel kasse med helark og en samling DSB-mærker. Sidstnævnte havde Claus i kommission, og det kunne købes hver samling for sig.Billede: Byttemøde hos "Stamps & Stuff"
Selvom vi ikke nåede at blive så mange, så var det et arrangement der helt klart overgår de fleste andre. Claus (Stamps and Stuff) kræsede om os under hele mødet. Med kaffe og drikkelse. Da det blev tid til spisning, serverede han sin helt specielle hotdog med bådkartofler til, og som dessert hjemmelavet æblekage. Et par damer der havde været ude og "shoppe" dukke op og fik også maden med.<br>Jørgen, Claus stående, Finn, Lisbeth, Uffe og ?
Selvom vi ikke nåede at blive så mange, så var det et arrangement der helt klart overgår de fleste andre. Claus (Stamps and Stuff) kræsede om os under hele mødet. Med kaffe og drikkelse. Da det blev tid til spisning, serverede han sin helt specielle hotdog med bådkartofler til, og som dessert hjemmelavet æblekage. Et par damer der havde været ude og "shoppe" dukke op og fik også maden med.
Jørgen, Claus stående, Finn, Lisbeth, Uffe og ?
Kilde: Mogens Christensen - Dato: 2021.11.20


Claus havde forberedt vores møde på bedste vis. En pose med banemærker, mest på klip og manillamærker dukke op under byttemødet, ligesom en hel kasse med helark og en samling DSBmærker Sidstnævnte havde Claus i kommission og det kunne købes hver samling for sig.<br>Jørgen, Finn med ryggen til og Uffe, fordybet i Clauses banemærker.
Claus havde forberedt vores møde på bedste vis. En pose med banemærker, mest på klip og manillamærker dukke op under byttemødet, ligesom en hel kasse med helark og en samling DSBmærker Sidstnævnte havde Claus i kommission og det kunne købes hver samling for sig.
Jørgen, Finn med ryggen til og Uffe, fordybet i Clauses banemærker.
Kilde: Mogens Christensen - Dato: 2021.11.20