Dansk Fragt- og Banemærkeklub deltager i Faaborg Frimærkeklubs bytte- og frimærkemarked

Søndag den 16. april 2023 klokken 10:00-15:00

Af Jacob Laursen

Faaborg Frimærkeklub arrangerede bytte- og frimærkemarked søndag den 16. april 2023 i Øhavsskolen afdeling "Uglens hal" fra klokken 10:00 til 15:00, hvor der kom samlere fra det meste af Danmark. Byttedagen var velbesøgt og ved de ca. 60 bytteborde var der tillige andet end frimærker, bl.a. en samler fra Nordjylland der medbragte over 75.000 gamle postkort og en anden samler havde stakkevis af forskellige Pokemon kort med.

Man skal nok se bytte- og frimærkemarkedet, som et bredere tilløbsstykke, hvor det mere handler om passioneret samlermani end direkte det ensidige fokus på frimærker.  På byttedagen var der stor summen omkring mønter, postkort, kuglepenne, nøgleringe, oplukkere, receptkuverter, servietter og vognpoletter.

Bytte- og frimærkemarkedet havde fået besøg af tre større frimærkehandlere og en mønthandler, der havde medbragt deres store udvalg, hvilket gav gode muligheder for at supplere egen samling.

De 20 kroner til entrebilletten må ses som, en meget billig adgang til bytte- og frimærkemarkedet, da entrebilletten galt som lodseddel, hvor der fire gange i løbet af dagen blev trukket lod om rødvin. Desuden havde medlemmer af Faaborg Frimærkeklub doneret overskydende frimærker fra deres samlinger til gratis uddeling blandt frimærkemarkedets gæster. Ved bytte- og frimærkemarkedet åbning lå der ca. 10 kilo frimærker på et bord, hvor gæsterne kvit og frit kunne få udlevet en gratis pose, som de kunne fylde helt op med frimærker fra bordet.

Dansk Fragt- og Banemærkeklub deltog med eget bord og her var der pæn interesse for klubbens deltagelse. Alt i alt en rigtig god og hyggelig byttedag med flere handlere, hvor vi fik delt materiale ud og fortalt om vores klub.

Tak til Fåborg Frimærkeklub for et godt arrangement!  Billede: Dansk Fragt- og Banemærkeklub deltager i Faaborg Frimærkeklubs bytte- og frimærkemarked
Dansk Fragt- og Banemærkeklubs byttebord ved Faaborg Frimærkeklubs bytte- og frimærkemarked søndag den 16. april 2023.
Dansk Fragt- og Banemærkeklubs byttebord ved Faaborg Frimærkeklubs bytte- og frimærkemarked søndag den 16. april 2023.
Kilde: Jørgen Rasmussen - Dato: 2023.04.16 11:25:52