Dansk Fragt- & Banemærkeklub afholdt byttemøde med auktion i kantinen hos SuperBrugsen Højby.

Lørdag den 7. oktober 2023 kl. 10:15 - ca. 15:00

Af Hans Andersen

Lørdag den 7. oktober 2023 afholdt Dansk Fragt- & Banemærkeklub sit traditionelle efterårsbyttemøde. Vi har i mange år afholdt dette møde (ligesom vores generalforsamling) i det udmærkede mødelokale Filskov hos Danmarks Jernbanemuseum i Odense, men desværre har museet forhøjet prisen for leje af lokalet til et niveau, hvor vi ikke kan være med.

Bestyrelsen har fundet nogle alternative muligheder, som vi nu afprøver. Lørdagens møde blev afholdt i kantinen hos SuperBrugsen i Højby Fyn, som er beliggende et par hundrede meter fra Højby Fyn station. Vi var hele 11 deltagere, hvoraf 5 kom med toget kl. 10:15. Vi startede med morgenmad, og derefter var der almindelig bytning og hygge.

Efter frokosten blev der afholdt auktion over forskelligt materiale, og vi må nok konstatere, at der er bedst afsætning på mærker, selv om der også blev solgt et par bøger og køreplaner. Så var der kaffe og bytning og handlen og almindelig hygge.

Mødet sluttede omkring kl. 15. Jeg synes, det er godt klaret, at vi kunne samle 11 medlemmer til byttemødet, og der var deltagere fra Jylland, Sjælland, Falster, Fyn og omliggende øer. Der var almindelig enighed om, at det var et udmærket mødelokale, aktivitetsudvalget havde fundet.

Tak til udvalget for et godt arrangement, og til SuperBrugsen i Højby Fyn for udlån af lokalet.Billede: Dansk Fragt- & Banemærkeklub afholdt byttemøde med auktion i kantinen hos SuperBrugsen Højby.
Eftersyn af auktionsmateriale. Stående Kaj Frandsen og Nils Bjørn.
Eftersyn af auktionsmateriale. Stående Kaj Frandsen og Nils Bjørn.
Kilde: Hans Andersen - Dato: 2023.10.07


Der byttes og hygges.
Der byttes og hygges.
Kilde: Hans Andersen - Dato: 2023.10.07