Dansk Fragt- & Banemærkeklub på samlermessen i Sædding

Lørdag den 21. oktober

Af Mogens Christensen

Traditionen tro deltog Dansk Fragt- & Banemærkeklub igen i år med på samlermessen i Sædding Centret nord for Esbjerg. Messen fandt sted lørdag den 21. oktober.

Klubbens nye færgemærkekatalog blev præsenteret, sammen med Kaj Storms model af en færge, der har sejlet på ruten Esbjerg–Fanø. Det var en opstilling, der fangede manges interesse, og flere var henne ved bordet for at se på færgemodellen, bladre i kataloget og høre om vores klub. Nogle gik derfra med vores medlemsblad og brochurer i hånden.

Der er var flere, der fortalte, at de samler banemærker, især fra den egn hvor de er opvokset og/eller bor. Så der er nok en mulighed for at få flere medlemmer i klubben, hvis vi bliver endnu bedre til at nå ud til disse samlere.

Desværre var arrangementet præget af færre besøgende end tidligere, da der var kommet endnu flere tomme forretninger i centeret, og der var desværre også nogen, der havde reserveret borde uden at møde op.

Så kan vi spørge os selv, om vi skal deltage igen næste år? Deltager vi ikke, når vi ikke ud til dem, der kunne være interesseret i vores klub. På den anden side er der også besøgende, der kommer i centret for at gøre indkøb, og bliver fanget af ren nysgerrighed, og går rundt og kigger og spørger ind til samleriet. På en traditionel byttedag (frimærker) kommer der kun de, som i forvejen er interesseret i samleriet.Billeder: Dansk Fragt- & Banemærkeklub på samlermessen i Sædding
Dansk Fragt- & Banemærkeklubs udstilling på samlermessen i Sædding.
Dansk Fragt- & Banemærkeklubs udstilling på samlermessen i Sædding.
Kilde: Kaj Storm - Dato: 2023.10.21